Hulp bij computerproblemen in Haarlem

Bent u op zoek naar hulp bij computerproblemen in Haarlem? Dan bent u bij RAP-IT Solutions aan het juiste adres.

Een goed en veilig netwerk voor uw bedrijf

Systeembeheer in HaarlemEen netwerk is van groot belang wanneer u een bedrijf runt. Binnen uw bedrijf wilt u graag allerlei bestanden met uw collega’s delen, maar niet direct met de buitenwereld. Een goed werkend maar vooral ook veilig netwerk is dan ook aan te raden. Voor op kantoor, maar ook voor medewerkers die onderweg zijn. Ook dit is een onderdeel van onze computer hulp in Haarlem. RAP-IT verzorgt alles voor uw netwerk. Van modem en routers tot firewalls en vpn verbindingen en draadloze apparatuur.

Hulp bij allerlei soorten IT diensten

U kunt bij ons terecht voor een scala aan IT diensten en hulp bij computerproblemen in Haarlem. Van verschillende internetservices tot serverbeheer en systeembeheer. Onze internet services omvatten bijvoorbeeld het maken en hosten van websites. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een website check en exchanges services zodat u altijd en overal uw mail en agenda kunt synchroniseren.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over onze hulp bij computerproblemen in Haarlem? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer en maken desgewenst meteen een afspraak om de situatie ter plekke te bekijken. U krijgt van ons altijd een eerlijk en passend advies. Ook onze offerte maken wij conform uw wensen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-42147793. U kunt ook een mailtje sturen naar info@rap-it.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.