Systeembeheer in Haarlem

Voor veel bedrijven in het midden- en kleinbedrijf is een aparte it afdeling een te grote kostenpost. RAP-IT biedt zowel grote als kleine bedrijven computer hulp in Haarlem en omstreken.

Van incidentele reparaties tot all-in servicepakketten

Systeembeheer in HaarlemOp het gebied van computer hulp in Haarlem kunt bij ons terecht voor incidentele reparaties, advies over de aankoop van nieuwe hardware of software of hulp of afstand. Ook complete all-in servicepakketten behoren tot de mogelijkheden. Wij streven ernaar om u altijd de beste hulp bij computerproblemen in Haarlem bieden.

Al uw IT onder een dak

Naast IT oplossingen leveren wij ook verschillende internet services zoals websites, hosting, exchange en site check. Bij RAP-IT kunt u alle IT diensten onder één dak laten onderbrengen. Zo heeft u een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van de IT structuur in uw onderneming. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op uw vraag en ontvangt u direct een persoonlijk advies op maat. Al uw IT diensten komen op een factuur zodat het duidelijk en overzichtelijk is.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie over computer hulp in Haarlem van RAP-IT? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-42147793. U kunt ook een e-mail sturen naar  info@rap-it.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of direct een afspraak te maken.