Netwerkbeheer in Haarlem

Binnen uw bedrijf is uw netwerk van groot belang. Verschillende documenten en foto’s worden door meerdere werknemers gebruikt. Netwerkbeheer in Haarlem is dan ook belangrijk voor elk bedrijf.

Een specialist voor uw netwerk

Netwerkbeheer in HaarlemEen goed en veilig netwerk vereist een specialist. De meeste bedrijven in het midden- en kleinbedrijf hebben meestal geen it specialist in dienst. RAP-IT zorgt voor al uw IT oplossingen. Van modems, routers en draadloze apparaten tot firewalls en VPN verbindingen. Wij kunnen het voor u beheren. Of u nu een groot of klein netwerk heeft, u bent bij RAP-IT aan het juiste adres. Wij zorgen dat u altijd en overal uw informatie kunt delen met uw collega’s.

Onze andere diensten

Naast netwerkbeheer in Haarlem kunt u ook terecht voor serverbeheer en systeembeheer in Amsterdam en Haarlem. Daarnaast leveren wij ook verschillende internet services zoals websites en hosting en kunt u gebruik maken van onze exchange services en de site check. Bij de site check wordt uw website maandelijks gecontroleerd op de aanwezigheid van kwaadaardige software en worden plugins, updates en thema’s in de gaten gehouden.

Contact

Wilt u meer informatie over netwerkbeheer in Haarlem of Amsterdam? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06-42147793 of stuur een mailtje naar info@rap-it.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.