Systeembeheer in Haarlem

Bij RAP-IT kunt u terecht voor systeembeheer in Haarlem en omstreken. Computers zijn voor vrijwel alle bedrijven niet meer weg te denken. U wilt dan ook dat alles goed en veilig werkt. De meeste midden- en kleinbedrijven hebben echter geen systeembeheerder in dienst. Met RAP-IT kunt u toch gebruik maken van professioneel systeembeheer in Haarlem zonder hiervoor de hoge kosten van een eigen it-afdeling te moeten dragen.

Hulp bij al uw IT problemen

Systeembeheer in HaarlemRAP-IT kan u helpen met al uw computer vraagstukken. Van hulp bij het aanschaffen van nieuwe hardware tot incidentele reparaties of hulp op afstand. U kunt bij ons terecht voor advies en oplossingen op het gebied van:

●     Hardware en software

●     Internet en e-mail

●     Servers en netwerken

Verschillende diensten

Naast systeembeheer in Haarlem verzorgen wij ook hosting, websitebeheer en email service. Ook netwerkbeheer in Haarlem behoort tot de mogelijkheden van RAP-IT. Vanuit onze uitgebreide expertise voorzien wij u graag van een passend advies. Al onze diensten kunnen samen worden gevoegd zodat u al uw IT zaken bij ons onder kunt brengen. Uw eigen vast contactpersoon is volledig op de hoogte van uw bedrijf en kan u dus goed adviseren.

Meer informatie

RAP-IT staat voor advies op maat, lage voorrijkosten en een snelle service. Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer. U kunt ons telefonisch bereiken op 06-42147793 of stuur een mailtje naar info@rap-it.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.