Systeembeheer in Amsterdam

Ook wanneer u geen afdeling systeembeheer in Amsterdam heeft, wilt u goed werkende en goed beveiligde computers in uw bedrijf. Voor veel bedrijven in het midden- en kleinbedrijf is een aparte it afdeling een te grote kostenpost. RAP-IT voorziet in systeembeheer in Amsterdam voor grote en kleine bedrijven.

Van incidentele reparaties tot all-in servicepakketten

Systeembeheer in AmsterdamU kunt bij ons terecht voor incidentele reparaties, advies over de aankoop van nieuwe hardware of software of hulp of afstand. Ook complete all-in servicepakketten behoren tot de mogelijkheden. Naast systeembeheer in Amsterdam kunt u ook bij ons terecht voor serverbeheer en netwerkbeheer in Amsterdam en Haarlem.

Al uw IT onder een dak

Naast IT oplossingen leveren wij ook verschillende internet services zoals websites, hosting, exchange en site check. Bij RAP-IT kunt u alle IT diensten onder één dak laten onderbrengen. Zo heeft u een vaste contactpersoon die volledig op de hoogte is van de IT structuur in uw onderneming. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op uw vraag en ontvangt u direct een persoonlijk advies op maat. Al uw IT diensten komen op een factuur zodat het duidelijk en overzichtelijk is.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over systeembeheer in Amsterdam van RAP-IT? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-42147793. U kunt ook een e-mail sturen naar  info@rap-it.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of direct een afspraak te maken.