RAP-IT VOIP

Einde van ISDN is in zicht!

Ongetwijfeld zul je in de media al hebben vernomen dat KPN per 1 september 2019 analoge telefoonaansluitingen (ISDN) gaat uitfaseren. Dit zal een groot aantal bedrijven treffen die nog gebruik maken van de traditionele telefoondiensten. Wellicht ook jouw bedrijf!

Met de uitfasering van ISDN door KPN dient zich ook weer een nieuwe mogelijkheid aan: Cloud telefonie! Ondertussen maakt zo’n 40% van de Nederlandse bedrijven al gebruik van Cloud telefonie. Hieronder een aantal voordelen van Cloud telefonie op een rij:

  • Forse besparingen op zakelijke telefoniekosten
  • Gratis onderling bellen met collega`s
  • Beheerkosten ISDN-netwerk vervallen
  • Flexibiliteit in bereikbaarheid, nummers zijn niet gebonden aan vaste locaties
  • Optionele extra functionaliteiten

Overstap naar Cloud telefonie
Indien jouw netwerk niet gereed is voor de toekomst kunnen wij jou nu een fantastische aanbieding doen. We bieden verschillende VOIP-cloud providers aan waaronder Dean One GO!

Mocht je meer informatie willen over de uitfasering van ISDN, Cloud telefonie of heb je vragen over je huidige netwerkstructuur. Neem dan gerust contact op, wij van informeren jou graag!

Telefonie over het internet oftewel Voice-over IP. Tegenwoordig is de kwaliteit van internet dusdanig goed dat er in veel gevallen gekozen wordt de oude centrale er uit te gooien en een centrale in de cloud te nemen. Telefoneren vanaf een vaste telefoon blijft natuurlijk het fijnste werken als je achter een bureau zit maar het is natuurlijk ook geen enkel probleem om mobile telefoons te koppelen. Doorschakelen naar extern of binnen collega’s, voicemail berichten in de mail. Kantoor telefoon aan huis, alles is mogelijk!

Kijk nu wat de mogelijkheden zijn. De ISDN-tijden zijn voorbij. Eind 2018 begin 2019 stopt KPN met de levering van ISDN 2.

Een overstap lijkt misschien een grote opgave, maar dit kan zonder “downtime”.

Als dit alles nog niet genoeg is dan trekt dit je wel over de streep. Gemiddeld bespaar je zo 50% op de huidige belkosten!

Vraag snel een offerte aan!