Bed and Breakfast

Gravin van het Schouwtje te Haarlem

Ons Bed and Breakfast is gelegen aan de Leidsevaart in Haarlem, dat is de vroegere trekvaart van Haarlem naar Leiden. Hier stapten de reizigers in de trekschuit. Dit door paarden getrokken vaartuig bracht de reizigers naar Leiden en alle tussengelegen dorpen.In ons huis hebben wij op de begane grond een ruim appartement voorzien van alle gemakken.
Motorrijders (dat zijn we zelf ook) kunnen hun motoren droog en veilig stallen in de bij het appartement behorende garage. Ook een auto kan daar natuurlijk staan. Zo hebt u geen last van parkeerproblemen en staat uw voertuig altijd veilig in uw buurt.
Het stadsappartement bevindt zich op 10 minuten lopen van het centrum van Haarlem, recent uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland.
Op fietsafstand (ongeveer 20 minuten) bevinden zich de stranden van Zandvoort en Bloemendaal. Ook de Keukenhof is per fiets prima bereikbaar.
De Bed and Breakfast ligt dichtbij 3 bushaltes en station Heemstede – Aerdenhout ligt op ongeveer 10 minuten lopen.
Met de trein of auto bent u binnen 20 minuten in de hoofdstad Amsterdam.U vindt in onze romantische bed and breakfast volop rust, luxe en privacy.
Als warm welkom zorgen we dat er een mandje met wat Haarlemse lekkernijen voor u klaar staat bij aankomst.

Het huidige appartement is 120 m2 groot en bestaat uit een entree met toegang tot de garage en de ruime woonkamer van 100 m2 groot met o.a. een grote televisie en gratis te gebruiken aansluiting op internet.
Verder is er een ruime eetkeuken (u kunt ook in de woonkamer eten), een 2-persoons slaapkamer (hier kan eventueel een kinderbedje bijgezet worden), een apart toilet en een badkamer met dubbele wastafel en douche.

We hopen u te mogen begroeten in Gravin van het Schouwtje.
Bed and Breakfast Gravin van het Schouwtje te Haarlem
Bed and Breakfast Gravin van het Schouwtje te Haarlem