Netwerkbeheer in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u het netwerkbeheer in Amsterdam voor zijn rekening kan nemen? Dan bent u bij RAP-IT Solutions aan het juiste adres.

Een goed en veilig netwerk voor uw bedrijf

Netwerkbeheer in AmsterdamBinnen uw bedrijf wilt u graag allerlei bestanden met uw collega’s delen. Maar niet direct met de buitenwereld. Een goed werkend maar vooral ook veilig netwerk is dan ook aan te raden. Voor op kantoor, maar ook voor medewerkers die onderweg zijn. RAP-IT levert netwerkbeheer in Amsterdam. We verzorgen alles voor uw netwerk. Van modem en routers tot firewalls en vpn verbindingen en draadloze apparatuur.

Onze andere IT diensten

Naast netwerkbeheer in Amsterdam kunt u ook bij ons terecht voor een scala aan andere IT diensten. Van verschillende internetservices tot serverbeheer en systeembeheer in Haarlem en Amsterdam. Onze internet services omvatten bijvoorbeeld het maken en hosten websites. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een website check en exchanges services zodat u altijd en overal uw mail en agenda kunt synchroniseren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer en maken desgewenst meteen een afspraak om de situatie ter plekke te bekijken. U krijgt van ons altijd een eerlijk en passend advies. Ook onze offerte maken wij conform uw wensen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06-42147793. U kunt ook een mailtje sturen naar info@rap-it.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.